Vil du ha hjelp til å lage b¸ker eller nettsider

Gjennom årene har Lofotboka forlag gitt ut en lang rekke b¸ker. Noen er kommet på vårt eget forlagsnummer, men langt flere har vi produsert for andre utgivere. Det kan v¿re andre forlag, årbokkomiteer, jubileumskomiteer eller personer som selv ¸nsker å gi ut en bok på ”eget forlag”.

 

Vi sitter derfor inne med en god del erfaring som vi gjerne deler med deg. Vi har knyttet kontakter med trykkeri både i inn- og utland, og kan finne det trykkeriet som vil kunne gi det beste tilbudet. Det kan spare deg for store kostnader. Vi anbefaler deg likevel alltid å ta kontakt med ditt lokale trykkeri f¸rst – for skal vi ha lokale trykkeri, må de også ha oppdrag.

Du vil snart oppdage at det både er tidkrevende og kostbart å produsere b¸ker. Av og til kan du også ha bruk for mer praktisk hjelp. Da kan du ta kontakt med Lofotboka – så får du den hjelpen du har bruk for.

For enkelte er det også vanskelig å kunne spesifisere et tilbud eller et anbud. Også her kan vi hjelpe deg slik at du får det produktet du ¸nsker til en fornuftig pris. Kontakt oss på dag@lofotboka.no - telefon 760 95 448 eller fax 760 95 484. Det kan vise seg å v¿re en l¸nnsom kontakt.

Ut på nettet?

Du har nå sett gjennom nettsidene til Lofotboka. Våre nettsider er enkelt bygd opp uten for mye avansert teknologi da vi vet at mange sitter med utstyr som ikke takler alle moderne krumspring. Men innenfor teknologien skjer det en rivende utvikling nesten fra dag til dag. Vi kunne godt tenke oss å legge inn video, musikk etc. men det får vente en tid.

 

Skulle du ¸nske å lage dine egne nettsider, kan vi hjelpe deg. Du trenger altså ikke v¿re dataekspert eller s¿rlig kyndig med maskinen for å få til et godt resultat. Men du b¸r gjerne ha gode ideer. Våre nettsider er for ¸vrig laget i Vilnius i Litauen. Verden er altså blitt merkbart mindre.

Vår samarbeidspartner i Vilnius er et webdesignfirma som har knyttet til seg dyktige fagfolk på forskjellige områder. Firmaets navn er Valda, og du kan se en del av deres produkter på www.valda.com I Norge vil det v¿re enklest å forholde seg til Lofotboka slik at kommunikasjonen kan foregå på norsk.

¨nsker du å lage dine egne nettsider, kan vi gi deg en pris på arbeidet. Da er det viktig at du vet hva du vil ha slik at pristilbudet blir mest mulig korrekt. Våre priser har for ¸vrig vist seg å v¿re konkurransedyktige.

Du finner oss her på nettet dag@lofotboka.no eller på telefon 760 95 448 eller fax 760 95 484. Du vil vanligvis komme fram til en telefonsvarer. Legg igjen beskjed, så ringer vi deg opp så snart vi får anledning.

Mer informasjon - klikk her